News Column

THE SHARES OF ETTEPLAN OYJ REMOVED FROM OBSERVATION SEGMENT

August 14, 2014

EXCHANGE NOTICE, 14 AUGUST 2014 SHARES The shares of Etteplan Oyj listed on NASDAQ OMX Helsinki were transferred to the observation segment on the 19 August 2013 because the company was subject to a mandatory public tender offer from Ingman Group Oy Ab and the shares remained on the observation segment on the grounds of the rule 2.2.8.2 article (iv).: "The company is subject to a public offer or a bidder has disclosed its intention to raise such a bid in respect of the company." Etteplan Oyj published on 14 October, 2013 the following: Etteplan Oyj has today received an announcement from Ingman Group Oy Ab on the final result of the mandatory bid for the shares in Etteplan by Ingman Group Oy Ab. According to the announcement, Ingman Group oy Ab's holding will, as a result of the bid, increase to approximately 66.85 per cent of Etteplan Oyj's shares and votes. Thus, the grounds for transferring the share to the observation segment no longer exist. The purpose of the Observation segment is to alert the market to special facts and circumstances or actions pertaining to the subject issuer or security. NASDAQ OMX Helsinki, Issuer Surveillance, survo@nasdaqomx.com, +358 9 6166 7260 ************************************************ TIEDOTE, 14.8.2014 OSAKKEET ETTEPLAN OYJ:N OSAKKEET POISTETAAN TARKKAILULISTALTA NASDAQ OMX Helsinki siirsi Etteplan Oyj:n osakkeet tarkkailulistalle 19.8.2013 Ingman Group Oy Ab:n yhtiÖstÄ tekemÄn pakollisen julkisen ostotarjouksen takia ja jatkoi edelleen tarkkailulistapÄÄtÖstÄÄn ArvopaperipÖrssin sÄÄntÖjen 2.2.8.2 kohdan (iv)perusteella: "YhtiÖ on julkisen ostotarjouksen kohteena tai ostotarjouksen tekijÄ on julkistanut aikomuksensa tehdÄ kyseisestÄ yhtiÖstÄ ostotarjouksen." Etteplan Oyj julkisti 14.10.2013 pÖrssitiedotteella seuraavaa: Etteplan Oyj on tÄnÄÄn vastaanottanut Ingman Group Oy Ab:lta tiedotteen koskien Ingman Group Oy Ab:n Etteplan Oyj:n osakkeista tehdyn pakollisen julkisen ostotarjouksen lopullista tulosta. Tiedotteen mukaan Ingman Group Oy Ab:n omistus nousee ostotarjouksen toteuttamisen seurauksena noin 66,85 prosenttiin Etteplanin kaikista osakkeista ja ÄÄnistÄ. Tarkkailulistalle siirtÄmisen perusteet ovat nÄin ollen poistuneet. Tarkkailulistalle siirtÄmisen tarkoituksena on ilmoittaa markkinoille kyseistÄ liikkeeseenlaskijaa tai arvopaperia koskevasta erityisestÄ seikasta tai toimenpiteestÄ. NASDAQ OMX Helsinki, Issuer Surveillance, survo@nasdaqomx.com, +358 9 6166 7260 Copyright 2014 OMX AB (publ).


For more stories on investments and markets, please see HispanicBusiness' Finance ChannelSource: OMX


Story Tools


HispanicBusiness.com Facebook Linkedin Twitter RSS Feed Email Alerts & Newsletters